3/19/12

Update updatess!

Hi ! salam. Macam biase, how's ur weekend? I hope u guys had fuuun. Just a quick update sebab I sepatutnye have to pack my/lili's stuff nak balik Johor. Akim's nenek meninggal dunia. Lili's moyang. 
So,to makes thing quick, i just post several pictures taken last 2 days.
We're not going anywhere pun last weekend. Akim mesin rumput sebab our garden(hehe, mcm ade je garden) dah penuh dgn lalangs.
 
 XOXO

6 comments:

  1. hihi..lili suke ice cream eh? ayden hate ice cream (kalau mkn muke berkerut giler) tapii he loves tutti frutti :) comel la awak ni lili! geram!! entah bile anty boleh jumpe awak! nak kene tunggu ambreen kot

    -a'a-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi a'a. Die suke sgt! Sengeh je kalau i suap. Oh my why ayden tak suke? Tutti fruti suke pule ye. Choosy ayden ni. Hehe.
      Thankyou aunty!
      Tulah, mcm kene tggu ambreen nmpaknye!
      Xoxo ayden.

      Delete
  2. i never bg ilyas ice cream tho i want to do so sbb takut dia batuk,lili seems ok eh?so i boleh la try bg sket,all these while asyik biskut aje yg dia mkn n owh u bg oren to lili too?bg lili various of taste buds

    i ni konvensional sket,takut sakit perut la,takut batuk la..huhu..but ilyas jenis 'pemakan' actually,semua dia telan tak tolak pun even his cousin pun snacks pun dia nak grab n put into his mouth

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah dear so far lili ok i bg suap ice cream. Hehe. I mcm jenis mama yg kat kampung tu x kesah bg je mkn asal x memudaratkan die. Hihi.
      Oren lili x suke, padahal manis je. First time mkn kot.
      Ilyas dah nak masuk 10mos kan. Cepat je besar ilyas!

      Rasenye boleh try bg rase sikit various kind of food, fruits. Mesti ilyas suke. Hihi

      Delete
  3. Bestnya your life. Update lagi about your lilichan. And more pictures of her mama.

    Dina-silent reader

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi dina. :) thanks for reading my blog.
      InsyaAllah kalau ade kelapangan. Hee

      Delete