3/13/12

Rob the robot

Hi, assalamualaikum. Hope u guys are not boring with me, cuz u see, im trying to atleast write a post every day. hee. Anyway, nowdays always hujan je petang kan?. I usually bring lili for a walk/stroll every evening after bathtime ( lili mandi at 5.30-6pm everyday ).
And now macam dah jadi routine lili makan while watching rob the robot since tak bawak die jalan-jalan petang. And to my suprised, Lili suke sangat tgk rob the robot. Sengeh mcm kerang busuk all the wayy. Sampai makan pun so-so. Selalunye bukan main marah lambat suap. Paling geram kalau time suap tu die gelak habis tersembur sembur and time tu lagi die suke tgk mama marah.  *sabarjelah* 

Girang betul kan.

10 comments:

  1. tak boring la as long ada gambar si cutie pie lili chan

    ilyas suka tgk iklan kat tv,lain2 dia bolayan :p

    ReplyDelete
  2. ala cute la Lili..
    My lil son suka tgk pocoyo..
    pelik btul..tapi tak focus pun..gtu2 je..

    ReplyDelete
  3. now lili brape kg??

    ReplyDelete
  4. Yes, mcm org lain gak, tak bosan. Ada gmbar Lili setiap hari pun tak pa. Even my fiance pun a big fan of Lili tau :D

    ReplyDelete
  5. ni baju ya beli kat korea kan p?aww so cuteee,mcm baby boy la pakai dinosaur kan p?hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yessss ! Hee. She look like a boy uh? Yaaaa, nnti beli lg pls

      Delete
  6. haha tlg update everyday k..lili is so irresistible

    ReplyDelete
  7. suzie : hehe. lili ni dah tau2 je ade camera tau u.

    mommy nadia : pocoyo? eheh. lili semue cartoon playhouse disney die layan.

    farhana : hee.thankyou dear/

    anon : 7++kgs kot dear. last check 6 mos 7kgs

    ReplyDelete