3/7/12

Photostory poloroid

Why why whyyy on earth im so lazy to write. -_-! Bile dah malas, upload pictures and jadilah photostoryyy poloroid ( eh, nak edit pic rajin pulak ? ). hee.
Some of the pictures been taken last week and past few days. Cheers!
Anywayy, cant wait for tomorrow. Mummy yong organize a makan makan at her house!

12 comments:

  1. i love this post! can't wait to meet Lili!

    ReplyDelete
  2. Thanks mummy yong. She cant wait to meet her monster too !

    ReplyDelete
  3. comel walker lili

    update mcm ni pun dah kira ok laaa..hehe..

    ReplyDelete
  4. love u blog, love ur lovely pictures..everything is so nice..<3

    Link me to ur lovely blog..weee ;)

    ReplyDelete
  5. ooopppsss...I link urs to mine ;)
    *ayat terbalik soweii*

    ReplyDelete
  6. buat sendri ke headband tu? cute .. boleh buat twistheadbnd? nk order.. hehehe

    ReplyDelete
  7. cuteness! i pon mula2 nak beli walker tu. and krabi is heaven kan? especially the foods!

    ReplyDelete
  8. i think post mcm ni pon dh best :) lili please don't grow up so fast!! n just be cute je k! :p

    ReplyDelete
  9. Suzie : lili xpandai pakai walker lg, so letak atas carpet dulu. Hehe.

    Nadia : hee. Thanks dear! Just browse ur blog n have to say ; love em too !

    Farhana : i xpenah try buat lg, soon! N klau nak buat pun i xberani amik order yet, hee, still learning. Oh, headband lili tu i buat. :)

    Farra : walker tu mcm universal kan sebb boy or girl boleh. Hee. Yup, i nk pg krabi lg, nak join? Jom!

    Munirah : aw dear! I pun suprise lili grew up so fast ! InsyaAllah she maintain her cuteness. Hee

    ReplyDelete
  10. huh? yeke? cuz we plan to go on a road trip to Krabi this coming September!! u plan pegi bile?

    ReplyDelete
  11. babe, u edit polaroid nie pakai apps apa ya? nway, cute nya ur lili chan tu ... gerammm!!! :)

    ps : i'm a friend of ur yong. hehe.

    ReplyDelete
  12. Shyq : install application poladroid. Lpas tu u bole poloroid all ur pictures!! Best tau. Hihi.

    Oh,thankyou!

    ReplyDelete