3/10/12

Cotton candy

Ohmy, look at her, she's growing so fast. As fyi, lili sleeps early everynight. Pukul 8 dah sleep. And thats when i miss her so much tau. hehe. Rase geram je nak kejutkan die.
Alhamdulillah, Lili tido lena everynight. Wanna know why?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Mama bagi makan sampai kenyang while watching rob the robot. That's why!

14 comments:

  1. Good girl Lili!

    Amboi bersandar macam bos. Hehe. Dia suka sangat ya lil pony dia tu? Comel!

    ReplyDelete
  2. ilyas normally sleeps at 8.30pm tapi dia kerap bgn at 2,3,4am but since hantar kat rmh my mom masa i outstation so apa ntah my mom train dia so no more wake up early in the morning but paling awal dia bgn at 5am *pengsan*

    i pun rasa kena bagi baby kenyang n then baru dia tido lena sket,skrg ilyas sgt kuat minum,i perasan diapers dia penuh within few hours je

    ReplyDelete
  3. lili still breastfeed ke?

    ReplyDelete
  4. Reena : yup! Die suke little pony, tp eksyen je duduk dlm baby cot die, sebab die tdo atas katil. Hehe.
    Thx dear! Xoxo

    Suzie : lili bgn sebab nak bf je. Tp kerap, like 3 times at night. Die pun ade jugak bgn nak main, tp xsampai setengah jam lelap balik suzie.

    Kesian u ilyas suke buli. Hihihi. Geram je ngn ilyas. Bgusnye ur mom!

    Anon : yup! Still tetek lg, hihi.

    ReplyDelete
  5. darl:bile i tgk lily... seems like i wanna baby gurl...eeeee geram....

    ReplyDelete
  6. Good girl lileyh! thaqif tido lambat. kdg2 11,12 pon tak tido lagi. he forgets hes still a baby.

    ReplyDelete
  7. I want to squeeze those chubby cheeks ! Geram ! Hehe.

    ReplyDelete
  8. wah!!! lily is gud girl la.. duk diam je dlm bby cot.. if my son & daughter langsung xnak.. lily cute sgt2..

    ReplyDelete
  9. Mrs sapic : hehe. i pun mcm nak tambah lagi tau. and nak girl lagi ! sebab kan u, byk baju lili yg die pakai kejap je.

    fawwa : thaqif steady tido lambat ! lili klau pukul 11 tak tido means ade something wrong lah tu. hehe

    Melissa : awww, i wanna squezee ur baby too !!

    ReplyDelete
  10. Anon : thanks dear, mine knowing who u are? mcm x best pggl anon. hehe. ure children must be beautiful too. :D

    dinashuz : miss zabi dear! keep posting about him. hehe

    ReplyDelete
  11. i know ur hband.. nasrul is my ex-ofcmate masa kat suria.. hehe.. call me fiza..

    ReplyDelete
  12. fiza : oh hi fiza! have we met before? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpenah jumpe lg.. i dah resigned from suria almost 4yrs.. i pun tak tau mcm mana leh terfollow blog u.. add me @ fb ye..
      Fizayshah Aziz.. i ada dlm frenlist nasrul.. :)

      Delete