3/11/12

Carnival wedding

Attend gujie's ( cousin ) wedding last weekend. Survived only 1 hour cuz lili hates wedding. She screamed just before the ceromony starts. Puas pujuk die tapi takmau juge. Tak makan rasuah ini budak. Memang boleh merosakkan wedding orang tau lili ni. hehe. Tapi cant blame her cuz that day she skip her afternoon nap and she hates loud music. Andddd, lili ni penakut orangnye.



6 comments:

  1. pypy 1st time ni suzie tgk carnival wedding,mmg lain dari yg lain..hehe..even lili cranky tp nasib baik sempat jugak bergambar kan? :)

    ReplyDelete
  2. Yup, theme carnival/circus mcm tu. Hee. Mmg sempat sgt bergambar sebb time tu org tgh mkn, tp kiterorg xmkn n duduk luar dewan pujuk lili. Hehe :)

    ReplyDelete
  3. I tak pernah tgk pic you pakai tudung bawal. or you memang tak suka pakai that kind of tudung?

    p/s : bt tutorial shawl ;D :D ;D

    ReplyDelete
  4. Anon : oh, ade je i pkai tudung bawal, tp bukan tudung yg bawal tu, shawl tp i pkai cara bawal. Nnti i upload pic pkai tudung bawal k.
    Tutorial? Alamak, u salah org ni! I pkai tudung br lagi, so mmg messy sgt. Nnti i suruh my twin buat tutorial, die pandai. ;) ;)

    ReplyDelete
  5. messy? where got. kemas je I tgk you pakai. okay2. your twin pakai shawl pun comel :D

    ReplyDelete
  6. Anon : InsyaAllah dear!:D keep rocking with hijab ! eh,tibe2. hehe

    ReplyDelete