2/5/12

Camhoring with Lili

This is what happen if u let two girls in a room and a camera. Taken at vistana.  


4 comments:

  1. Love the last pic! U nampak macam gymnast. Hehe. Glad u had fun in Penang. Vistana tu dah dekat sangat dengan rumah i. Lintas jalan kaki je :)

    ReplyDelete
  2. apsal kaki u kurussss??? T__T i sgt jelesssss..huhu..

    lili curious nak poking mama's nose..haha..pipi dia tu gerammm sgt rasa nak cubit2 je

    i kalo outstation n my mom akan jaga ilyas then i terpaksa angkut buaian sekali but pernah travel with him kat sarawak n sabah n it seems ok

    ReplyDelete
  3. reena : oh my ! u stayed at penang n nearby vistana? waaaaa! i dont knowww! klau tak boleh jumpe sebb i duk bilik je ngan lili. sobs. hehe. yup, lili and i had so much fun in penang. :D

    ReplyDelete
  4. Suzie : eeeeekk, kaki kurus sebab mmg i kurus, berat 38.9kgs je tau. after deliver mmg i bykkkk sangat lost weight. dulu b4 pregnant 42kgs mcm tu now nak 40kg pun susah. post partum weight loss. -_- not happy sebab bontot pun dah takde.

    lili mmg mcm tu semue bende nak korek n pegang, hehe, tapi takpe die tgh suke explore.

    oh, lili tak pkai buai dah! bawak pg penang tp duk dlm kete je buaian tu sebab pakse lili tdo sendiri. alhamdulliah die nak, balik sini pun kiterorg trus masuk buaian dalam stor. tp ilyas kat babysitter pun tak pkai buaian kann.

    ReplyDelete